Sikker MAT logo

Er du vår nye MatTeknolog?

Vi søker MatTeknolog uansett hvor i landet du bor.

Om sikker MAT

Sikker MAT AS er per i dag lokalisert i Trondheim og på Ørlandet, men har hele landet som arbeidssted. I dag er vi 4 ansatte som fordeler oppgaver og jobber med selvstendige prosjekter. Vi er hverandres støttespillere og ulike løsninger diskuteres for best mulig resultat.

Ved behov samarbeider vi på større prosjekter. Vi bistår små og store næringsmiddelbedrifter med utvikling og oppgradering av internkontrollsystemer, revisjoner, driftskontroller, tilstandskontroller, haccp- og hygienekurs m.m. Vi inngår også samarbeidsavtaler hvor vi går inn som kvalitetskoordinator over lengre tid hvis virksomhetene har behov for det. Sikker MAT er en bedrift i vekst og trenger å styrke laget!

Vi søker MatTeknolog

Sikker MAT bistår virksomheter i kvalitetsarbeid de har behov for. Nasjonalt regelverk, virksomhetenes egne målsetninger og kundekrav setter føringer for hva vi jobber mot. Kundekrav resulterer ofte i krav om sertifiseringer som feks FSSC, ISO22000, MSC/ASC CoC, Global GAP CoC mm.

I Sikker MAT jobber vi både som revisorer (Sikker MAT er underleverandør til sertifiseringsselskap) og som konsulenter for å hjelpe virksomheter på veien mot ønsket sertifisering eller annen målsetning. Vi jobber innenfor alle næringsmiddelkategorier og kundene våre er alt fra HoReCa og lokalmatprodusenter til større industribedrifter.

Vi ser gjerne at du:

Jobben innebærer:

Du har:

Du får:

Søknad med CV sendes til daglig leder Kathrine Rødsjø: kathrine@sikker-mat.no

Søk gjerne så fort som mulig, og senest innen 1.05.23.

Er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt – ring Kathrine på 920 23 140.

Kathrine Rødsjø

Kathrine Rødsjø

Knut Sigurd Ljøkelsøy

Tina Berg

Kathrine Rødsjø

Kathrine Rødsjø

Tina Berg

Knut Sigurd Ljøkelsøy

Sikker MAT logo

© Sikker MAT AS