1. Hvem er behandlingsansvarlig?

Personvernerklæringen gjelder for Sikker-mat AS og selskapets nettsteder. Utheve er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og er underlagt Norges Lov ved Personopplysningsloven om behandling av personopplysninger.

2. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen

Vi ber kun om personopplysninger vi trenger. Vi informerer alltid om hva vi skal bruke personopplysningene til.

3. Samtykke fra bruker

Vi behandler kun personopplysninger om deg som du via en tydelig bekreftende handling har akseptert at vi får lov til å bruke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren ved å sende en e-post til post@sikker-mat.no. Ved tilbaketrekking av samtykke slettes personopplysningene vi har lagret på deg.

4. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg

Du kan sende en e-post til post@sikker-mat.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Vi svarer innen 72 timer. Du har også rett til å få endret opplysninger om deg som du mener er feil, eller overføre personopplysningene vi har lagret om deg til andre bedrifter.

5. Sletting av personopplysninger

Du kan når som helst sende en e-post til post@sikker-mat.no for å slette opplysningene vi har lagret på deg. De blir slettet innen 72 timer fra forespørselen er mottatt.

6. Behandling av personopplysninger

Det er kun ansatte i Sikker-mat AS som trenger personopplysninger om deg som får tilgang til dette.

7. Varsling om sikkerhetsbrudd

Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Sikker-mat AS en plikt om å melde dette til deg og Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet har funnet sted.

8. Cookies på nettsiden

Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler her.

9. Utlevering av opplysninger 

Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjeparts bedrifter eller andre uten ditt samtykke.

10. Kontaktinformasjon

Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn, endring eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med post@sikker-mat.no.